İSTANBUL / SİLİVRİ - Alipaşa Fethi Erkoç Ortaokulu

Kadir KARATUZLA - Okul Müdürü

1988 yılında Ordu ilinde doğan okul müdürümüz Kadir KARATUZLA; Sinop Ünivertsitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun olduktan sonra 2010 yılında Iğdır ilinde ilk görevine başlamıştır. Çeşitli ilkokullarda ve Halk Eğitimi merkezlerinde görev yaptıktan sonra Çatalca ilçesine müdür yardımcısı olarak atanmıştır. Çatalca ilçesinde müdür yardımcılığı, müdür vekilliği, proje yürütücülüğü ve ilçe milli eğitim müdürlüğünde görev yaptıktan sonra 05.09.2022 yılında Alipaşa Fethi Erkoç İlk/Ortaokulu´na okul müdürü olarak atanmıştır.

Okul Müdürümüz Sinop Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği, Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümleri lisans bölümlerini bitirdikten sonra 2021 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi´nde Eğitimi Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını tamamlamıştır.