İSTANBUL / SİLİVRİ - Alipaşa Fethi Erkoç Ortaokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı...

Şbt

Deprem öldürmez, tedbirsizlik öldürür. Okulumuzda Sivil Savunma Haftası nedeniyle deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuz 7/A ve 8/A sınıfı öğrencilerinin sınav motivasyonunu arttırmak ve gelecekle ilgili doğru kararlar almalarını sağlamak için Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi'ne ve Şerife Baldöktü M.T.A. Lisesi'ne geziler düzenledik.

Şbt

Ortaokul öğrencilerimiz arasında düzenlenen futbol turnuvasının şampiyonu Genç Yıldızlar takımı olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Ortaokul öğrencilerimiz arasında gerçekleşen futbol turnuvamız tüm hızıyla devam ediyor. Tüm takımlara başarılar dileriz.

Ara

OKULUMUZ KIZ FUTSAL TAKIMI SİLİVRİ İLÇESİNDE YAPILAN OKULLAR ARASI TURNUVADA 3. OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ, BAŞARILARI DAİM OLSUN.

Kas

12 KASIM AFET EĞİTİMİ HAZIRLIK GÜNÜ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İLE RENKLİ AFET OYUNU VE DOĞAL AFETLERİN ŞİFRESİNİ ÇÖZELİM ETKİNLİĞİ YAPILDI

Ekm

Okulumuzda gelenek haline gelen ve her hafta farklı ders saatlerinde yaptığımız "Alipaşa Okuyor" isimli okuma etkinliğimizi tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirdik.

Ekm

5 EKİM 2023 PERŞEMBE GÜNÜ GERÇEKLEŞEN OKUL TEMSİLCİLİĞİ SEÇİMİNDE ALİPAŞA FETHİ ERKOÇ ORTAOKULU'NDA HATİCE KÜBRA KAYA KAZANMIŞTIR. ALİPAŞA AİLESİ OLARAK ÖĞRENCİMİZİ KUTLARIZ.

Haz

ALİPAŞA FETHİ ERKOÇ İLK/ORTAOKULU OLARAK SİLİVRİ BİLİM VE SANAT ŞENLİĞİNDE YERİMİZİ ALDIK. KATKILARI İÇİN ÖĞRETMENLERİMİZE VE SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

OKULUMUZ 7/A SINIFI ÖĞRENCİSİ MEHMET FARUK CEYHAN TÜRKİE KARATE ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLMUŞTUR. BAŞARILARINDAN DOLAYI KENDİSİNİ TEBRİK EDERİZ